DE PROEFWINKEL

Kwaliteit en smaak liggen bij ons in het hoogste schavot.
We streven naar lokale, duurzame en seizoensgebonden producten. Advies staat centraal en inspireren is wat we graag doen. Geeft u graag wat inspiratie cadeau? Dan zijn onze geschenkmanden het ideale cadeau.
Ook voor een uitgebreide selectie wijnen kunt u bij ons terecht. Op zaterdag trekt onze huissommelier vaak enkele flessen open om u te begeleiden in de juiste wijnkeuze bij uw gerecht.

Geschenkmanden & Ontbijtmanden

Voor elk wat wils. Daar gaan we voor. Een ruime selectie vind je in de winkel (en webshop), maar we stellen graag samen met u iets samen waar u van achterover zult vallen.
(Ook voor bedrijven!)

Kaas- en Verstoog

Met een kaasmeester in huis, stellen we een gevarieerd aanbod aan u voor. Niet de alledaagse supermarktkazen, maar topkazen voor een even topprijs. Rechtstreeks van bij de invoerder. Probeer zeker ook onze samengestelde kaasschotels voor thuis.

Wijn

Beu om steeds in de winkel te staan zonder te weten welke wijn u moet nemen? We helpen u graag verder met een logisch klassement. Nog steeds niet duidelijk? Onze wijnsommelier helpt u graag verder elke zaterdag.  > Bekijk het assortiment.

Bier, Koffie, Thee

Wij proeven graag en zijn pas content als de eerste slok ons doet uitkijken naar de tweede. Uiteraard laten we je graag meegenieten van al dat lekkers. En we zullen je met plezier uitleggen waarom we ’tees ent geen’ lekker vinden.

Voor elke dag

Azijn, Boter, Cornflakes, Donkere chocolade. Earl Grey tea, Fruitsap, Gepelde noten, Van A tot Z. Noem maar op. Een beperkt aanbod waarin we waken over smaken, maar waarbij bovenal de prijs niet uit het oog willen verliezen.